Noen ord om Ren Trivsel

Vår erfaring er din trygghet!

Selskapet ble etablert i 1989, og har vært en av Vestfolds ledende renholdselskap i flere tiår. Vi har en stabil og lojal stab med servicemedarbeidere, som daglig yter sitt aller beste for fornøyde kunder i hele Vestfold.

Vi utfører det meste innen renhold, kantine, fasade- og garasjevask, vindusvask, gulvbehandling, matteservice og vask av arbeidstøy.

Vi holder til på Amundrød - midt mellom Sandefjord og Larvik.

Hva lever vi etter i Ren Trivsel AS

Vi tror vi kan gjøre en forskjell

Vi tror at ved å være det selskapet vi er, med de holdninger og verdier vi har, utgjør en forskjell både hos våre ansattes, og våre kunder.


Vi tror på oss selv

Vi tror at våre medarbeidere er de beste renholdere i vår bransje. Hver enkelt vet utmerket godt hvordan de skal utføre sin tjeneste, på best mulig måte for kunden, for seg selv, og for Ren Trivsel AS.


Vi tror på hverandre

Hver og en av oss vet at det arbeidet vi legger ned hver dag i Ren Trivsel AS, er vårt ytterste for dagen i dag – hver dag. Vi kan alle sammen dra hjem etter endt arbeidsdag med glede og forvissning om at vi har bidratt på alle måter.


Vi tror på respektfull behandling av mennesker

Vi vil aldri be våre ansatte gjøre noe vi ikke ville gjort selv. Et menneske som gis tillit og føler seg respektfullt behandlet, trives bedre og gir mer av seg til alle i sine omgivelser. Respektfull behandling av mennesker handler også om hvordan vi selv vil bli behandlet.


Vi tror på vårt produkt

Vi har valgt Ren Trivsel AS som vår arbeidsplass. Vi har lagt ned et stort stykke arbeid for å bli den beste utgaven av oss selv. Vi er et team som jobber sammen mot et felles mål: Ren Trivsel AS skal være ren omsorg for alle våre kunder. Vi vet at vi leverer et produkt, som til enhver tid tilfredsstiller de krav som våre kunder stiller til oss, som myndighetene stiller til oss, og som vi hele tiden stiller til oss selv.


Vi holder til i flotte nye lokaler i Rødbølveien10 på Amundrød - midt mellom Sandefjord og Larvik.
 

Vi vet at vårt produkt er ettertraktet

Av omtale fra våre samarbeidspartnere, og omtale fra nåværende kunder, forteller det oss at vi leverer et produkt som er ettertraktet og savnet i markedet. Fordi vi har noe ingen andre har.


Vi vet hva vi kan selge

Vi som jobber med salg vet hva som er selskapets primære oppgaver, vi vet hva vi er best på innen renhold. Og vi vet hva vi kan gjøre for våre kunder.


Vi vet hvordan vi skal selge det

Å selge en vare er noe av det enkleste som finnes.

Å selge en vare som er kundetilpasset, i henhold til lovverket, i tillegg til å være miljømessig og økonomisk bærekraftig, kan være det mest utfordrende som finnes i vår bransje.

Vår erfaring og vår kompetanse er et solid fundament. Men det er i dialog med den enkelte kunde vi kan vise hva vi kan tilby – og hvordan vi kan ivareta kundenes behov og deres verdier.


Vi tror at vi kan forandre verden

Derfor skal vi sammen med noen av våre samarbeidspartnere, legge til rette for at våre nye landsmenn blir bedre integrert, ved at de får jobbtrening og formell kompetanse hos oss.


  • Vi vet at vi er i «Eliteserien», og vi vet hvorfor

    Vi bruker begrepet «offensiv samhandling» når vi skal forklare vår måte og arbeidet på. Vi kjenner begrepet best fra fotballen, og det vi mener med dette er som følger:

    Vi arbeider sammen for å løse de konkrete oppgavene der alle parter har et ansvar for å nå et felles mål. Vi vet alle i Ren Trivsel AS hva som er våre arbeidsoppgaver, vi utførere disse på en forutsigbar måte, slik at våre kollegaer hele tiden vet hva vi gjør, hvordan vi gjør det, og hvorfor vi gjør det. Det er ikke behov for at noen skal følge med for å se om man gjør jobben slik den skal gjøres. Og det kreves ingen særskilt opplæring ved ferieavvikling, sykdom o.s.v.
  • Ren Trivsel sponser Eliteserielaget Sandefjord Fotball. Her ved Vetle Walle Egeli.
Renholderne vet at lederne har det overordnede ansvar for at den daglige driften av selskapet.
Lederne vet at renholderne utfører sine oppgaver slik avtalen med de forskjellige kundene tilsier.
Alle har tro på at selgerne selger avtaler som er tilpasset kunden, i tråd med våre verdier og i tråd med vår interne opplæring. Bærekraftig for renholderen, for kunden og for vårt selskap.

Vårt team